Personlig utveckling

Intuitiv Coaching

Jag jobbar med personlig utveckling och hälsa i ett helhetsperspektiv, i form av intuitiv coaching online och bioresonanstreapi.

Må bra i en tid av stora förändringar

 
Det har varit en omtumlande och annorlunda tid för de flesta av oss. Många har hunnit bli frustrerade, arga, rädda, men även njutit av att ha tid med familjen och sig själv – och mycket annat där emellan. Många frågor och funderingar dyker upp när man får tid att tänka, känna och vara. Vi har omvärderat mycket i våra liv, hur vi arbetar, umgänge med familjen och vänner. Hur ska våra liv bli nu?
 
 
◊ Bli medveten om var du har ditt fokus
 
 

 ◊ Med nya perspektiv kan du ta nästa steg mot det liv du vill leva!

 

 ◊ Starta din förändring nu!

Energibalansering

Bioresonansterapi

Bioresonans behandlingsmetod inom komplementärmedicin där man fokuserar på helheten, inte symtom för att hitta roten till problemen.

Bioresonans terapi  är en effektiv metod som används  när det gäller allergier, magproblem, hudproblem, trötthet, huvudvärk, smärta eller när man känner sig allmänt i obalans. 

Bioresonansmaskinen är utformad för att ge de mest exakta diagnostiska resultaten eftersom den fokuserar på källan, hjärnan, därför att det är i sinnet vi börjar samla information om de förändringar som uppstår i kroppen.